Stegte kødboller og syltede grøntsager
30 min
•

Skønne stegte kødboller er et dejligt alternativ til de kogte - og bestemt ikke dårligere. Og med et dejligt sursødt tilbehør af blommer, bladselleri og løg. Nem, velsmagende og farverig aftensmad.
Ingredienser
300 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
1
Fintrevet løg (ca. 100 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
7 stilke
Bladselleri i stave (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Løg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
300 g
Blommer i både
|
|
4 spsk
Eddike, fx æbleeddike
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½ liter
Karrysauce
|
---|
Pynt
Bladselleriblade og frisk koriander
|
---|
Tilbehør
4 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
528 kJ / 126 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,1 g |
Protein: | 5,1 g |
Fedt: | 3,6 g |
Kulhydrat: | 18,1 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
