Stegte kyllingelår med pastasalat
1 time
•
Stegte kyllingelår med en lun grøn pastasalat med masser af fylde og smag fra cremet salatost.
Ingredienser
Stegte kyllingelår
|
8
Rensede kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
|
|
|---|---|
|
1
Æg
|
|
|
5 spsk
Rasp
|
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pastasalat
|
150 g
Tørret pasta, fx penne
|
|
|---|---|
|
200 g
Grønne bønner i halve
|
|
|
200 g
Grøn squash i strimler
|
|
|
1 bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
|
100 g
Cherrytomater i halve
|
|
|
100 g
Smuldret salatost
|
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Bredbladet persille
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Stegte kyllingelår
Pastasalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
677 kJ / 162 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 9,9 g |
| Fedt: | 6,3 g |
| Kulhydrat: | 16,2 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.