Stegte kyllingelår med pastasalat
1 time

Stegte kyllingelår med en lun grøn pastasalat med masser af fylde og smag fra cremet salatost.

Ingredienser
4 personer
Stegte kyllingelår
8 Rensede kyllingeunderlår (ca. 1 kg) | |
---|---|
1 Æg | |
5 spsk Rasp | |
1 tsk Mild paprika | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Pastasalat
150 g Tørret pasta, fx penne | |
---|---|
200 g Grønne bønner i halve | |
200 g Grøn squash i strimler | |
1 bundt Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g) | |
100 g Cherrytomater i halve | |
100 g Smuldret salatost | |
1 dl Grofthakket bredbladet persille | |
2 Små knuste fed hvidløg | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Pynt
Bredbladet persille |
---|
Tilbehør
240 g Groft brød |
---|
Sådan gør du
Stegte kyllingelår
Pastasalat
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11760 kJ / 2811 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,9 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 14,5 g |
Fedt: | 34,5 % | 5,7 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.