Stegte sild i eddike
1 time 5 min
•
&format=webp)
Stegte sild i eddike er lækkert pålæg på frokostbordet hele året. Lav en stor portion stegte sild i eddike, når du er i gang - for de stegte sild kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet. Stegte sild i eddike er også lækkert som aftensmad med godt rugbrød til!
Ingredienser
Stegte sild
8
Ferske dobbelt sildefileter
|
|
---|---|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
4 spsk
Små dildkviste
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Rugmel
|
|
25 g
Smør
|
Eddikelage
¼ liter
Lagereddike
|
|
---|---|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
|
1
Løg i tynde ringe
|
|
1
Gulerod i tynde skiver
|
|
1
Laurbærblad
|
|
10
Sorte peberkorn
|
Tilbehør
420 g
Groft rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Stegte sild
Eddikelage
Tip
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fylde de stegte sild med krydderurter, krydderier eller ingenting.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9041 kJ / 2161 kcal
Næringsindhold pr. 100g
613 kJ / 147 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 18,6 % | 6,7 g |
Fedt: | 17,9 % | 3 g |
Kulhydrat: | 63,5 % | 22,9 g |
