Store kræmmerhuse med fløde og solbær

Store kræmmerhuse med fløde og solbær

1 timer Dessert
Kræmmerhuse med flødeskum - det er enkelt, det er retro, og det er virkelig lækkert. Kræmmerhuse med flødeskum var populært søndagstilbehør til kaffen indtil midten af 1960'erne. Hos os er kræmmerhusene stadig et hit. De porøse og sprøde kræmmerhuse kan fyldes med årstidens friske bær. Man skal være lidt vaks på fingrene, når kræmmerhusene kommer ud af ovnen varme og bløde, da de hurtigt skal formes til kræmmerhuse. Kræmmerhuse er nemme og hurtige at lave til eftermiddagskaffen.
Mere inspiration

Ymerfromage med solbær - det smager af sommer og gode minder.

Ymerfromage
60+ min
Ymerfromage
(41)
Velbekomme!
Forbered i god tid

Kræmmerhusene kan holde sig sprøde i en kagedåse i ca. 5 dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3519 kJ / 3519 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1361 kJ / 325 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 28,600000381469727 % 2,6 g
Kulhydrat: 271,29998779296875 % 25,1 g
Fedt: 260,20001220703125 % 24 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser