Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

5 timer
Arbejdstid: 30 min
Stribede ispinde med yoghurt og kiwi

Ispinde med kiwi og yoghurt er frosset i lag, hvilket giver et rigtig flot udseende. Perfekte til en solskinsdag - og alle de andre dage!

Ingredienser

Yoghurtblanding

300 g Yoghurt 10%
75 g Sukker (ca. ¾ dl)
1¼ dl Mælk

Kiwiblanding

275 g Kiwifrugter i mindre stykker
75 g Sukker (ca. ¾ dl)
8 Ispindeforme (ca. 1¼ dl)
8 Træispinde

Sådan gør du

Yoghurtblanding

  • Kom yoghurt, sukker og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet.

Kiwiblanding

  • Kom kiwi og sukker i en foodprocessor og kør det i ca. 30 sek. til en jævn puré. Hæld blandingen i en skål.
  • Kom 1 spsk af yoghurtblandingen i hver af isformene. Stil dem i fryseren i ca. ½ time. Kom dernæst 1 spsk kiwiblanding i hver form og stil dem tilbage fryseren i ca. ½ time. Fortsæt med 2 spsk yoghurtblanding, 1 spsk kiwiblanding og afslut med 1 spsk yoghurtblanding. Frys ca. ½ time mellem hvert lag. Sæt ispinde i, når det sidste lag er lagt. Stil de stribede ispinde i fryseren i mindst 3 timer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4820 kJ / 1152 kcal

Næringsindhold pr. 100g

567 kJ / 136 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 6,8 % 2,3 g
Kulhydrat: 67,9 % 22,6 g
Fedt: 25,3 % 3,9 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/stribede-ispinde-med-yoghurt-og-kiwi/