Stuvede kartofler
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Små kartofler
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4 dl
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Hakket persille
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g | 
| Protein: | 2,1 g | 
| Fedt: | 5 g | 
| Kulhydrat: | 13,1 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    