Stuvede kartofler med basilikum og soltørrede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Cremede kartofler med mild ostesmag - god til de stegte bøffer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hakkebøffer

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 500 g broccoli

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Pil kartoflerne. Bring pastasaucen og tomaterne i kog i en tykbundet gryde og kog blandingen i ca. 2 min. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kom dem i saucen. Kog stuvningen i yderligere ca. 2 min. og tilsæt basilikum og salt. Smag de stuvede kartofler til.

Hakkebøffer

Form imens kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 min.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag