Stuvede kartofler med basilikum og soltørrede tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Cremede kartofler med mild ostesmag - god til de stegte bøffer.

Ingredienser

Antal portioner

Hakkebøffer

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 500 g broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Pil kartoflerne. Bring pastasaucen og tomaterne i kog i en tykbundet gryde og kog blandingen i ca. 2 min. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kom dem i saucen. Kog stuvningen i yderligere ca. 2 min. og tilsæt basilikum og salt. Smag de stuvede kartofler til.

Hakkebøffer

Form imens kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 min.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: