Stuvede kartofler med basilikum og soltørrede tomater
45 min

Stuvede kartofler med basilikum og soltørrede tomater

Cremede kartofler med mild ostesmag - god til de stegte bøffer.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stuvede kartofler med basilikum og soltørrede tomater

Cremede kartofler med mild ostesmag - god til de stegte bøffer.

Antal portioner

Hakkebøffer

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør

Tilbehør

  • 500 g broccoli

Fremgangsmåde:

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Pil kartoflerne. Bring pastasaucen og tomaterne i kog i en tykbundet gryde og kog blandingen i ca. 2 min. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kom dem i saucen. Kog stuvningen i yderligere ca. 2 min. og tilsæt basilikum og salt. Smag de stuvede kartofler til.

Hakkebøffer

Form imens kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %
Print