Uhm! - Stuvet hvidkål med frikadeller er rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Klassikeren smager bare godt og fremtryller gode minder. Frikadeller er et hit hos både børn og voksne - og her serverer vi hjemmelavet stuvet hvidkål i en hverdagsudgave med mælk i stuvningen og med rugbrød og kartofler til. Husk også rødbederne.
8224 kJ / 1966 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 25,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 8,8 g |
Fedt: | 31,6 % | 2,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.