Stuvet hvidkål med frikadeller

Stuvet hvidkål med frikadeller

45 min Hovedret

Uhm! - Stuvet hvidkål med frikadeller er rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Klassikeren smager bare godt og fremtryller gode minder. Frikadeller er et hit hos både børn og voksne - og her serverer vi hjemmelavet stuvet hvidkål i en hverdagsudgave med mælk i stuvningen og med rugbrød og kartofler til. Husk også rødbederne.

Mere inspiration

Her en klassisk opskrift på stuvet hvidkål.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8224 kJ / 1966 kcal

Næringsindhold pr. 100g

345 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 25,3 % 5,1 g
Kulhydrat: 43,1 % 8,8 g
Fedt: 31,6 % 2,9 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser