Sursød nudelsalat og sprøde tigerrejer
30 min
•
Et godt alternativ til china-boxen....du kan selv nemt trylle en velsmagende nudelret frem med gulerødder og peberfrugter. Tigerrejerne vendes i rasp og revet ost og bliver sprøde i ovnen.
Ingredienser
|
250 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|
|---|---|
|
2 liter
Vand
|
|
|
1 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
6
Gulerødder i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
|
2
Røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 250 g)
|
|
|
1
Grøn peberfrugt i tynde strimler (ca. 125 g)
|
Sprøde tigerrejer
|
1
Æg
|
|
|---|---|
|
4 spsk
Rasp
|
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
1 tsk
Tandoorikrydderi
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
225 g
Pillede rå tigerrejer
|
Tilbehør
|
Ketjap manis
|
|
|---|---|
|
Sød chilisauce
|
Sådan gør du
Nudelsalat
Sprøde tigerrejer
Stegetid
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
493 kJ / 118 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 5,8 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 18 g |