Svampelasagne - Opskrifter - Arla

Svampelasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

60+ min

Lasagne er fuld af smag fra svampe og mornaysauce....så man savner slet ikke kødet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g tørrede svampe, fx karl johan
  • 1 spsk olivenolie
  • 450 g champignoner i skiver
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 3 finthakkede zittauerløg
  • 2 store hakkede fed hvidløg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl vand

Pynt

  • porre

Tilbehør

  • 1¼ liter fintstrimlet romainesalat
  • 200 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak de tørrede svampe fint med en kniv eller i en hurtighakker. Lad olien blive varm i en pande. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 5 min., eller til de er gyldne og tørre. Tilsæt porrer, løg, hvidløg, de tørrede svampe, salt og peber og svits i ca. 1 min. Kom vand i svampeblandingen og kog i ca. 2 min.

Rør ostesauce og mælk sammen. Læg ingredienserne lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm) således: Halvdelen af svampeblandingen, 4 lasagneplader og 3 dl ostesauce. Gentag med resten af ingredienserne. Drys ost og rasp over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: