Svampepizza med bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Vil du lave en vegetarisk pizza, kan du udelade baconen. Drys den færdige pizza med røgede mandler i stedet for.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)
  • 50 g soltørrede tomater
  • 2 dl kogende vand
  • 1 tsk rapsolie
  • 4 grofthakkede zittauerløg (ca. 250 g)
  • 2 store knuste fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 pakke pizzadej - færdig
  • 450 g champignoner i tykke skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 175 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 100 g rensede, blandede babysalatblade eller rucolasalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg baconskiverne på en plade med bagepapir og steg dem midt i ovnen, til baconen er gylden og sprød. Læg de stegte baconskiver på fedtsugende papir og del dem derefter i små bidder. Sæt bagepladen tilbage i ovnen.

Hak de soltørrede tomater fint, kom dem i en lille skål og hæld kogende vand over. Lad tomaterne trække i ca. 2 min. Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1½ min. og tilsæt salt. Hæld vandet fra tomaterne, rør dem sammen med løgene. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir og fordel løgblandingen på bunden. Steg champignonerne i panden ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min., eller til de er tørre. Tilsæt salt og peber. Fordel champignonerne på pizzabunden og drys med den stegte bacon og ost. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen til osten er gylden.

Server salaten - enten på eller til svampepizzaen.

Stegetid for bacon

Sæt baconen i en kold ovn - indstil på 225° - traditionel ovn og steg i ca. 15 min.

Bagetid for pizza

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Du kan også lave din egen pizzadej - se link.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag