Svampesauce til pasta

Bedømmelse

(12 vurderinger)

30 min

Brug også denne svampesauce til mørbrad a la creme - eller som tilbehør til en god bøf.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 225 g champignoner i hele og halve
  • 225 g markchampignoner i halve og kvarte
  • 4 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta, fx grøn fettuccine

Pynt

  • brøndkarse

Hertil

  • 200 g røget svinemørbrad

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstof blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits svampe, løg og hvidløg i ca. 4 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Kog imens pastaen, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld saucen i den varme gryde og bring den i kog under omrøring. Vend først den afdryppede pasta i saucen og til sidst svampeblandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: