Svampesauce til pasta
30 min

Svampesauce til pasta

Brug også denne svampesauce til mørbrad a la creme - eller som tilbehør til en god bøf.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Svampesauce til pasta

Brug også denne svampesauce til mørbrad a la creme - eller som tilbehør til en god bøf.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 225 g champignoner i hele og halve
  • 225 g markchampignoner i halve og kvarte
  • 4 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta, fx grøn fettuccine

Pynt

  • brøndkarse

Hertil

  • 200 g røget svinemørbrad

Fremgangsmåde:

Lad fedtstof blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits svampe, løg og hvidløg i ca. 4 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Kog imens pastaen, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld saucen i den varme gryde og bring den i kog under omrøring. Vend først den afdryppede pasta i saucen og til sidst svampeblandingen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %
Print