Svampesauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Brug også denne svampesauce til mørbrad a la creme - eller som tilbehør til en god bøf.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 225 g champignoner i hele og halve
  • 225 g markchampignoner i halve og kvarte
  • 4 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta, fx grøn fettuccine

Pynt

  • brøndkarse

Hertil

  • 200 g røget svinemørbrad

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstof blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits svampe, løg og hvidløg i ca. 4 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Kog imens pastaen, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld saucen i den varme gryde og bring den i kog under omrøring. Vend først den afdryppede pasta i saucen og til sidst svampeblandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: