Svampesauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Brug også denne svampesauce til mørbrad a la creme - eller som tilbehør til en god bøf.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 225 g champignoner i hele og halve
  • 225 g markchampignoner i halve og kvarte
  • 4 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta, fx grøn fettuccine

Pynt

  • brøndkarse

Hertil

  • 200 g røget svinemørbrad

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstof blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits svampe, løg og hvidløg i ca. 4 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Kog imens pastaen, i en stor, tykbundet gryde, efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad pastaen dryppe af i en sigte. Hæld saucen i den varme gryde og bring den i kog under omrøring. Vend først den afdryppede pasta i saucen og til sidst svampeblandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: