Svenske chokoladesnitter
                                
                                    1 time 5 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Svenske chokoladesnitter er sprøde udvendigt og bløde indeni - lidt som man kender det fra cookies. Småkagerne er nemme at lave, så du kan hurtigt få produceret til kagedåsen. Glæd dig til at smage de skønne svenske chokoladebrød, de er vanedannende.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Hvedemel (ca. 5 dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Bagepulver
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Sukker (ca. 2½ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Vaniljesukker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Kakaopulver
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Koldt smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Æg
                                            
                                     
                                 | 
                                
Topping
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Æggehvide
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Perlesukker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ dl
                                                Smuttede mandler, finthakkede
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar de svenske chokoladebrød i en beholder med tætsluttende låg.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1815 kJ / 434 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g | 
| Protein: | 5,3 g | 
| Fedt: | 22,6 g | 
| Kulhydrat: | 52,3 g |