Svinekoteletter i fad
45 min
•

Koteletter i fad er en populær og dejlig ret. Her i en lidt alternativ version med jordskokker, løg og bladselleri i en dejlig, let flødesauce.
Ingredienser
200 g
Jordskokker i 2 x 2 cm tern
|
|
---|---|
3
Løg i 2 x 2 cm tern (ca. 200 g)
|
|
3 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 100 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Grisekoteletter (ca. 400 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Rød karrypasta
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Saucejævner
|
Æblesalat
2
Røde æbler i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
3 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
3 dl
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
---|
Sådan gør du
Æblesalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
478 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 6,6 g |
Fedt: | 3,4 g |
Kulhydrat: | 14,1 g |
