Ca. 4½ time ved 175° - traditionel ovn.
Senneppen kan holde sig 3-4 dage i køleskabet.
37689 kJ / 9008 kcal
574 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 49,7 % | 16,8 g |
Kulhydrat: | 11,1 % | 3,8 g |
Fedt: | 39,1 % | 6,1 g |
Alkohol: | 0,1 % |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Gule sennepskorn (ca. 1 dl)
|
75 g |
---|---|
Piskefløde
|
1¼ dl |
Hvidtøl
|
1¼ dl |
Æbleeddike
|
½ spsk |
Honning
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Blødt smør
|
50 g |
---|---|
Finthakket frisk timian
|
2 spsk |
Gule sennepskorn
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 spsk |
Store eller 4 små griseskanke med svær (ca. 6 kg)
|
3 |
Groft salt
|
1 spsk |
Vand
|
½ liter |
Fintsnittet hvidkål
|
400 g |
---|---|
Æbler i mindre stykker og hertil
|
200 g |
Groft rugbrød
|
360 g |
Syltede agurker
|
150 g |