Ca. 4½ time ved 175° - traditionel ovn.
Senneppen kan holde sig 3-4 dage i køleskabet.
37727 kJ / 9017 kcal
575 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 49,5 % | 16,7 g |
Kulhydrat: | 11 % | 3,7 g |
Fedt: | 39,4 % | 6,1 g |
Alkohol: | 0,1 % |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
75 g
Gule sennepsfrø
|
|
---|---|
1¼ dl
Piskefløde
|
|
1¼ dl
Hvidtøl
|
|
½ spsk
Æbleeddike
|
|
1½ spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 spsk
Guler sennepsfrø
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
3
Store eller 4 små griseskanke med svær (ca. 6 kg)
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
½ liter
Vand
|
400 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
200 g
Æbler i mindre stykker og hertil
|
|
360 g
Groft rugbrød
|
|
150 g
Syltede agurker
|