Sweet chilinudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Frisk ingefær, sød chilisauce og masser af grønt giver retten både smag og bid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g tørrede ægnudler
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 2 spsk smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 400 g strimlede grøntsager, fx porrer, salatkål eller peberfrugt
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ¾ dl sød chilisauce
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Brun kødet, lidt ad gangen, i smør i en wok eller stor stegepande. Drys med salt og tag kødet op af panden. Svits grøntsagerne og kom kød, ingefær, chilisauce, sojasauce og fløde i panden. Giv det hele et opkog. Hæld vandet fra nudlerne og lad dem dryppe godt af. Bland dem med kød og grøntsager. Server straks - gerne med ekstra sojasauce.

Tip

Hvis man ikke selv vil strimle, kan man købe både kød og grøntsager færdigstrimlet.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: