Sweet chilinudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Frisk ingefær, sød chilisauce og masser af grønt giver retten både smag og bid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g tørrede ægnudler
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 2 spsk smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 400 g strimlede grøntsager, fx porrer, salatkål eller peberfrugt
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ¾ dl sød chilisauce
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Brun kødet, lidt ad gangen, i smør i en wok eller stor stegepande. Drys med salt og tag kødet op af panden. Svits grøntsagerne og kom kød, ingefær, chilisauce, sojasauce og fløde i panden. Giv det hele et opkog. Hæld vandet fra nudlerne og lad dem dryppe godt af. Bland dem med kød og grøntsager. Server straks - gerne med ekstra sojasauce.

Tip

Hvis man ikke selv vil strimle, kan man købe både kød og grøntsager færdigstrimlet.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag