Sweet chilinudler
30 min

Sweet chilinudler

Frisk ingefær, sød chilisauce og masser af grønt giver retten både smag og bid.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sweet chilinudler

Frisk ingefær, sød chilisauce og masser af grønt giver retten både smag og bid.

Antal portioner
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 400 g skinkekød i strimler
  • 2 spsk smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 400 g strimlede grøntsager, fx porrer, salatkål eller peberfrugt
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ¾ dl sød chilisauce
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%

Fremgangsmåde:

Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Brun kødet, lidt ad gangen, i smør i en wok eller stor stegepande. Drys med salt og tag kødet op af panden. Svits grøntsagerne og kom kød, ingefær, chilisauce, sojasauce og fløde i panden. Giv det hele et opkog. Hæld vandet fra nudlerne og lad dem dryppe godt af. Bland dem med kød og grøntsager. Server straks - gerne med ekstra sojasauce.

Tip

Hvis man ikke selv vil strimle, kan man købe både kød og grøntsager færdigstrimlet.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 31 %
Print