Sweet chilinudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Frisk ingefær, sød chilisauce og masser af grønt giver retten både smag og bid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g tørrede ægnudler
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 2 spsk smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 400 g strimlede grøntsager, fx porrer, salatkål eller peberfrugt
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • ¾ dl sød chilisauce
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Brun kødet, lidt ad gangen, i smør i en wok eller stor stegepande. Drys med salt og tag kødet op af panden. Svits grøntsagerne og kom kød, ingefær, chilisauce, sojasauce og fløde i panden. Giv det hele et opkog. Hæld vandet fra nudlerne og lad dem dryppe godt af. Bland dem med kød og grøntsager. Server straks - gerne med ekstra sojasauce.

Tip

Hvis man ikke selv vil strimle, kan man købe både kød og grøntsager færdigstrimlet.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag