Syltede svampe med rosa peberkorn til ost
30 min

Lækkert og spændende alternativ til ostebordet.

Ingredienser
4 personer
1 spsk Koldpresset rapsolie | |
---|---|
400 g Rensede svampe, fx champignoner, kantareller, bøgehatte og kejserhatte | |
1 spsk Hvidvinseddike | |
1 dl Tør hvidvin, fx riesling | |
1 spsk Honning | |
1 tsk Rosa peberkorn | |
3 Laurbærblade | |
½ tsk Groft salt |
150 g Brie |
---|
Pynt
Krydderurter, fx oreganoblade |
---|
Tilbehør
240 g Ristet landbrød |
---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5870 kJ / 1403 kcal
Næringsindhold pr. 100g
694 kJ / 166 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 16,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 18 g |
Fedt: | 39,2 % | 7,4 g |