Tacos er populær og hurtig aftensmad i mange familier. De små tortillas fyldes med chilistegte svampe, syltede løg, avocadocreme og kål og denne fantastiske kombination giver både masser af umami smag, og er en fryd for både gane og øjne. Så uanset om vi kalder det for tacos, tortillas eller madpandekager, er du sikker, på at ingen savner kød til denne ret.
11931 kJ / 2852 kcal
574 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 9,9 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 14,8 g |
Fedt: | 46,2 % | 7,2 g |
De syltede rødløg kan med fordel laves i god tid. Det er syren fra eddiken, der gør dem lyserøde, og jo længere tid løgene trækker, jo mere intens bliver farven. De syltede rødløg kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet. Lav evt. en større portion, nu du alligevel er i gang. Syltede rødløg kan bruges i både salater og på smørrebrød.