Tacos med kylling og aspargessalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Lækre sprøde tacoskaller - den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grove tortillaer, ca. 14 cm i diameter

Dildcreme

  • 2 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • 2 spsk finthakket friske dildkviste
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1½ spsk sød fransk sennep
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 450 g kogt kyllingefilet
  • 250 g fine ærter
  • 250 g grønne asparges i små skrå stykker

Pynt

  • ærteskud
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Fold tortillaerne og sæt dem i fx små muffinsforme. Bag dem midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.

Dildcreme

Rør fraiche, dild og de øvrige ingredienser sammen. Lad dressingen trække i ca. 15 min.

Riv eller skær kødet i mindre stykker og vend det med ærter, asparges og dildcreme. Smag til og fyld det i de sprøde tortillaer. Pynt med ærteskud og peber. Server straks.

Bagetid

6-8 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: