Tacos med kylling og aspargessalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Lækre sprøde tacoskaller - den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grove tortillaer, ca. 14 cm i diameter

Dildcreme

  • 2 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche  5%
  • 2 spsk finthakket friske dildkviste
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1½ spsk sød fransk sennep
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 450 g kogt kyllingefilet
  • 250 g fine ærter
  • 250 g grønne asparges i små skrå stykker

Pynt

  • ærteskud
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fold tortillaerne og sæt dem i fx små muffinsforme. Bag dem midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.

Dildcreme

Rør fraiche, dild og de øvrige ingredienser sammen. Lad dressingen trække i ca. 15 min.

Riv eller skær kødet i mindre stykker og vend det med ærter, asparges og dildcreme. Smag til og fyld det i de sprøde tortillaer. Pynt med ærteskud og peber. Server straks.

Bagetid

6-8 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag