Tacos med kylling og aspargessalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Lækre sprøde tacoskaller - den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grove tortillaer, ca. 14 cm i diameter

Dildcreme

  • 2 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • 2 spsk finthakket friske dildkviste
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1½ spsk sød fransk sennep
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 450 g kogt kyllingefilet
  • 250 g fine ærter
  • 250 g grønne asparges i små skrå stykker

Pynt

  • ærteskud
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fold tortillaerne og sæt dem i fx små muffinsforme. Bag dem midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.

Dildcreme

Rør fraiche, dild og de øvrige ingredienser sammen. Lad dressingen trække i ca. 15 min.

Riv eller skær kødet i mindre stykker og vend det med ærter, asparges og dildcreme. Smag til og fyld det i de sprøde tortillaer. Pynt med ærteskud og peber. Server straks.

Bagetid

6-8 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag