Tortilla med kylling og krydret hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Prøv disse indbagte pandekager med kylling og krydret hytteost. Det er nemt og hurtigt - en lækker hverdagsret!

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter

Hertil

  • 150 g grøn salat, fx rødbedeblade, babyspinat og hjertesalat
  • ½ agurker i korte strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom champignonerne i en tør pande og rist dem ved jævn varme i ca. 7 min. - tag champignonerne op. Lad smørret blive gyldent i panden. Steg kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt løg og hvidløg og steg i ca. 1½ min. Tilsæt peberfrugt, ristede champignoner, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Bland hytteost og pesto. Tag panden af varmen og vend krydret hytteost og halvdelen af den revne ost i. Smag til.

Varm tortillaerne efter anvisningen på emballagen. Fordel fyldet midt på de lune tortillaer. Fold tortillaerne som en aflang konvolut. Læg dem med lukningen nedad, på en plade med bagepapir og drys med resten af osten. Gratiner pandekagerne midt i ovnen.

Bland salat og agurk og server til de varme tortillaer.

Bagetid

10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: