Tortilla med kylling og krydret hytteost

Tortilla med kylling og krydret hytteost

30 min
Prøv disse indbagte pandekager med kylling og krydret hytteost. Det er nemt og hurtigt - en lækker hverdagsret!

Sådan gør du

Bagetid:

10 min. ved 200°.

  • Kom champignonerne i en tør pande og rist dem ved jævn varme i ca. 7 min. - tag champignonerne op. Lad smørret blive gyldent i panden. Steg kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt løg og hvidløg og steg i ca. 1½ min. Tilsæt peberfrugt, ristede champignoner, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Bland hytteost og pesto. Tag panden af varmen og vend krydret hytteost og halvdelen af den revne ost i. Smag til.
  • Varm tortillaerne efter anvisningen på emballagen. Fordel fyldet midt på de lune tortillaer. Fold tortillaerne som en aflang konvolut. Læg dem med lukningen nedad, på en plade med bagepapir og drys med resten af osten. Gratiner pandekagerne midt i ovnen.
  • Bland salat og agurk og server til de varme tortillaer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10423 kJ / 2491 kcal

Næringsindhold pr. 100g

507 kJ / 121 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 31,1 % 9,3 g
Kulhydrat: 40,9 % 12,2 g
Fedt: 28 % 3,8 g
Mere inspiration

Flere spændende tortillas - her med oksekød og tomatsalsa

Ingredienser

Rensede champignoner
225 g
Smør
10 g
Kyllingeinderfileter
400 g
Zittauerløg i tynde strimler (ca. 150 g)
2
Fed hvidløg i tynde skiver
2
Rød peberfrugt i mindre stykker (ca. 150 g)
1
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Hytteost
250 g
Peberfrugtpesto
2½ spsk
Revet tex mex ost
100 g
Store tortillaer
6
Hertil
Grøn salat, fx rødbedeblade, babyspinat og hjertesalat
150 g
Agurk i korte strimler
½