Tortilla med kylling og krydret hytteost
30 min

Tortilla med kylling og krydret hytteost

Prøv disse indbagte pandekager med kylling og krydret hytteost. Det er nemt og hurtigt - en lækker hverdagsret!
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortilla med kylling og krydret hytteost

Prøv disse indbagte pandekager med kylling og krydret hytteost. Det er nemt og hurtigt - en lækker hverdagsret!

Antal portioner
  • 6 tortillas - usødede hvedepandekager, ca. 25 cm i diameter

Hertil

  • 150 g grøn salat, fx rødbedeblade, babyspinat og hjertesalat
  • ½ agurk i korte strimler

Fremgangsmåde:

Kom champignonerne i en tør pande og rist dem ved jævn varme i ca. 7 min. - tag champignonerne op. Lad smørret blive gyldent i panden. Steg kyllingekødet i ca. 3 min. Tilsæt løg og hvidløg og steg i ca. 1½ min. Tilsæt peberfrugt, ristede champignoner, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Bland hytteost og pesto. Tag panden af varmen og vend krydret hytteost og halvdelen af den revne ost i. Smag til.

Varm tortillaerne efter anvisningen på emballagen. Fordel fyldet midt på de lune tortillaer. Fold tortillaerne som en aflang konvolut. Læg dem med lukningen nedad, på en plade med bagepapir og drys med resten af osten. Gratiner pandekagerne midt i ovnen.

Bland salat og agurk og server til de varme tortillaer.

Bagetid

10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %
Print