Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce

Bedømmelse

(10 vurderinger)

30 min

Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!

Ingredienser

Antal portioner
  • en rest kogt spaghetti
  • en rest kødsauce
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 1 avocado
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 8 tacoskaller
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 1 dl stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ¾ liter fintstrimlet icebergsalat
  • 200 g cocktailtomater i kvarte
  • 200 g majskerner
  • ½ agurk i stave

Sådan gør du

Sådan gør du

Klip spaghettien i små stykker. Kom spaghetti, kødsauce og chilibønner i en gryde. Bring bønnesaucen i kog under omrøring. Smag evt. til med salt og peber.

Flæk avocadoen og fjern sten og skal. Skær avocadokødet i skiver og vend dem forsigtigt i limesaft. Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen.

Anret imens hytteost, salsa, avocadoskiver og de øvrige grøntsager i skåle hver for sig. Server tilbehøret til tacoskallerne sammen med den lune bønnesauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: