Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kogt spaghetti (ca. 200 g)
  • en rest kødsauce (ca. 200 g)
  • 1 dåse bønner i chilisauce (ca. 400 g)
  • 1 avocado (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 8 tacoskaller (ca. 100 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 dl stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ¾ liter fintstrimlet icebergsalat
  • 200 g cocktailtomater i kvarte
  • 200 g majskerner
  • ½ agurk i stave (ca. 150 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Klip spaghettien i små stykker. Kom spaghetti, kødsauce og chilibønner i en gryde. Bring bønnesaucen i kog under omrøring. Smag evt. til med salt og peber.

Flæk avocadoen og fjern sten og skal. Skær avocadokødet i skiver og vend dem forsigtigt i limesaft. Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen.

Anret imens hytteost, salsa, avocadoskiver og de øvrige grøntsager i skåle hver for sig. Server tilbehøret til tacoskallerne sammen med den lune bønnesauce.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: