Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kogt spaghetti (ca. 200 g)
  • en rest kødsauce (ca. 200 g)
  • 1 dåse bønner i chilisauce (ca. 400 g)
  • 1 avocado (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 8 tacoskaller (ca. 100 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 1 dl stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ¾ liter fintstrimlet icebergsalat
  • 200 g cocktailtomater i kvarte
  • 200 g majskerner
  • ½ agurk i stave (ca. 150 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Klip spaghettien i små stykker. Kom spaghetti, kødsauce og chilibønner i en gryde. Bring bønnesaucen i kog under omrøring. Smag evt. til med salt og peber.

Flæk avocadoen og fjern sten og skal. Skær avocadokødet i skiver og vend dem forsigtigt i limesaft. Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen.

Anret imens hytteost, salsa, avocadoskiver og de øvrige grøntsager i skåle hver for sig. Server tilbehøret til tacoskallerne sammen med den lune bønnesauce.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag