Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!

Ingredienser

Antal portioner

  • en rest kogt spaghetti (ca. 200 g)
  • en rest kødsauce (ca. 200 g)
  • 1 dåse bønner i chilisauce (ca. 400 g)
  • 1 avocado (ca. 200 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 8 tacoskaller (ca. 100 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 dl stærk salsa - krydret tomatsauce
  • ¾ liter fintstrimlet icebergsalat
  • 200 g cocktailtomater i kvarte
  • 200 g majskerner
  • ½ agurk i stave (ca. 150 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Klip spaghettien i små stykker. Kom spaghetti, kødsauce og chilibønner i en gryde. Bring bønnesaucen i kog under omrøring. Smag evt. til med salt og peber.

Flæk avocadoen og fjern sten og skal. Skær avocadokødet i skiver og vend dem forsigtigt i limesaft. Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen.

Anret imens hytteost, salsa, avocadoskiver og de øvrige grøntsager i skåle hver for sig. Server tilbehøret til tacoskallerne sammen med den lune bønnesauce.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: