Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce
30 min

Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce

Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tacoskaller med fyld - af en rest spaghetti og kødsauce

Hvis du har en rest kødsovs fra i går, så kan du gøre den spicy og bruge det i tacoskaller. Nemt og ikke det samme to dage i træk!

Antal portioner
  • en rest kogt spaghetti
  • en rest kødsauce
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 1 avocado
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 8 tacoskaller

Fremgangsmåde:

Klip spaghettien i små stykker. Kom spaghetti, kødsauce og chilibønner i en gryde. Bring bønnesaucen i kog under omrøring. Smag evt. til med salt og peber.

Flæk avocadoen og fjern sten og skal. Skær avocadokødet i skiver og vend dem forsigtigt i limesaft. Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen.

Anret imens hytteost, salsa, avocadoskiver og de øvrige grøntsager i skåle hver for sig. Server tilbehøret til tacoskallerne sammen med den lune bønnesauce.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %
Print