Tapas-skeer
45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
Delikat og smukt at se på. Små tapas-bidder på skeer, lige til at spise i en mundfuld ad gangen.
Ingredienser
Stenbiderrogn
|
100 g
Renset stenbiderrogn
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
|
4 spsk
Finhakket rødløg
|
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
4 spsk
Fintklippet purløg
|
|
|
4 spsk
Hakkede, saltede cashewnødder
|
Tun
|
1 dåse
Tun i vand
|
|
|---|---|
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
|
75 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 dl
Klippet karse i buketter
|
Vagtelæg
|
6
Smilende vagtelæg (kogetid 2-3 min.)
|
|
|---|---|
|
Groftkværnet peber
|
Tilbehør
|
100 g
Meget tynde skiver ristet rugbrød
|
|
|---|---|
|
100 g
Meget tynde skiver ristet lyst brød
|
Sådan gør du
Stenbiderrogn
Tun
Vagtelæg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skeerne kan stå klar i køleskabet et par timer. Tag dem ud en halv times tid før de skal spises. Du kan erstatte stenbiderrogn med andre rogntyper.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
877 kJ / 210 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 9,3 g |
| Fedt: | 13,4 g |
| Kulhydrat: | 13,1 g |