Tærte med forårsløg
1 time 45 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
En lækker tærte med ost og forårsløg, som smager dejligt. Server tærten til frokost med sprød salat.
Ingredienser
Dej
|
100 g
Koldt smør
|
|
|---|---|
|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
|
1½ spsk
Vand
|
Fyld
|
1
Æg
|
|
|---|---|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
¾ tsk
Groft salt (ca. 100)
|
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
½ tsk
Tørret oregano
|
|
1½ liter
Hovedsalat revet i grove stykker (ca. 150 g)
|
|
|---|---|
|
¾ liter
Icebergsalat revet i grove stykker (ca. 150 g)
|
|
|
100 g
Lufttørret skinke
|
Pynt
|
Top af forårsløg
|
|---|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan servere tærten som forret til 6 personer - anret tærten på portionstallerkener sammen med spegeskinke og ½ portion salat.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
858 kJ / 205 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 8,3 g |
| Fedt: | 12,9 g |
| Kulhydrat: | 14,1 g |