Tærte med hindbærpanna cotta
60+ min

Tærte med hindbærpanna cotta

Forkæl gæsterne med en skøn hindbærdrøm - som kan laves i forvejen!
Bedømmelse (25 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tærte med hindbærpanna cotta

Forkæl gæsterne med en skøn hindbærdrøm - som kan laves i forvejen!

8 personer pr. tærte

Antal portioner
  • 12 digestive kiks
  • 75 g smør
  • 1 tsk stødt kanel

Fyld

Fremgangsmåde:

Kom kiks, smør og kanel i en foodprocessor og kør det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til kiksene er helt smuldret. Fordel kikseblandingen i en springform (ca. 22 cm i diameter) med bagepapir. Tryk blandingen godt sammen.

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bring fløden i kog. Tag husblassen op af vandet, knug det let og smelt det i fløden. Lad fløden køle let af og rør den i det syrnede produkt. Hæld flødeblandingen i springformen og stil tærten tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Server tærte med hindbærpannacotta med friske hindbær til.

Tip

Tærten kan med fordel laves dagen før, brug da kun 3 blade husblas.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 65 %
Print