Tærte med hindbærpanna cotta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

60+ min

Forkæl gæsterne med en skøn hindbærdrøm - som kan laves i forvejen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

8 personer pr. tærte

Antal portioner

  • 12 digestive kiks
  • 75 g smør
  • 1 tsk stødt kanel

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kiks, smør og kanel i en foodprocessor og kør det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til kiksene er helt smuldret. Fordel kikseblandingen i en springform (ca. 22 cm i diameter) med bagepapir. Tryk blandingen godt sammen.

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bring fløden i kog. Tag husblassen op af vandet, knug det let og smelt det i fløden. Lad fløden køle let af og rør den i det syrnede produkt. Hæld flødeblandingen i springformen og stil tærten tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Server tærte med hindbærpannacotta med friske hindbær til.

Tip

Tærten kan med fordel laves dagen før, brug da kun 3 blade husblas.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag