Tærte med hindbærpanna cotta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

60+ min

Forkæl gæsterne med en skøn hindbærdrøm - som kan laves i forvejen!

Ingredienser

8 personer pr. tærte

Antal portioner

  • 12 digestive kiks
  • 75 g smør
  • 1 tsk stødt kanel

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kiks, smør og kanel i en foodprocessor og kør det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til kiksene er helt smuldret. Fordel kikseblandingen i en springform (ca. 22 cm i diameter) med bagepapir. Tryk blandingen godt sammen.

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bring fløden i kog. Tag husblassen op af vandet, knug det let og smelt det i fløden. Lad fløden køle let af og rør den i det syrnede produkt. Hæld flødeblandingen i springformen og stil tærten tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Server tærte med hindbærpannacotta med friske hindbær til.

Tip

Tærten kan med fordel laves dagen før, brug da kun 3 blade husblas.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: