Tærte med rabarber og bær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En skøn rabarbertærte i kombination med friske blåbær og kardemomme. Tærten har en sprød kant og blød bund, og smager dejlig med fx vaniljesauce, cremefraiche eller is.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

6 portioner

Antal portioner

Dej

  • 175 g smør
  • 225 g hvedemel
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk knuste kardemommefrø
  • ½ tsk flagesalt

Fyld

  • 350 g rabarber i små stykker
  • 125 g friske blåbær
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 2 tsk kartoffelmel

Til servering

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

  1. Smelt smørret og bland det med mel, sukker, kardemomme og salt.
  2. Tryk dejen ud i en tærteform (ca. 22 cm i diameter). Forbag tærtebunden midt i ovnen.

Fyld

  1. Bland rabarber og blåbær med sukker og kartoffelmel.
  2. Fordel blandingen i den forbagte tærtebund og bag den midt i ovnen - til den er gyldenbrun.

Servering

  1. Lad tærten køle lidt af og server med vaniljesauce.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16017 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag