Tempura

Tempura

30 min
Tempura er en japansk tilberedningsmetode, hvor man dypper fx grøntsager og fisk i en dej og dybsteger dem i olie. En lækker sprød snack!
Velbekomme!
Tip

Hvis du ikke har et termometer, kan du lave "tandstik" prøven. Stik en træpind, fx en tandstik, i olien, hvis olien bevæger sig omkring pinden, er olien varm nok. Hvis grøntsagerne bliver stegt meget hurtigt eller olien begynder at ryge, er den for varm - og gryden skal trækkes væk fra varmen!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5989 kJ / 1431 kcal

Næringsindhold pr. 100g

779 kJ / 186 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 5,9 % 2,7 g
Kulhydrat: 27,4 % 12,5 g
Fedt: 66,7 % 14 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise