Tigerrejer på spyd
&format=webp)
Grillede tigerrejer på spyd - nemt og delikat. Når sommeren i Danmark melder sin ankomst, tænder vi for grillen. Og der er efterhånden ikke det, vi ikke griller. Her er nogle super simple, men super lækre tigerrejer på spyd. Tigerrejer på spyd gør det godt både som forret og som en lille snack. Du kan selvfølgelig også servere grillede tigerrejer som en del af en større grillbuffet.
Ingredienser
Tigerrejer på spyd
3 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
20
Rå tigerrejer (ca. 300 g)
|
|
4
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
1 tsk
Revet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
TIgerrejer på spyd
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du har lyst til en mere asiatisk version af tigerrejer på spyd, så prøv at skifte ⅓ af olien ud med sesamolie, tilsæt 2 tsk fintrevet frisk ingefær og pynt med koriander i stedet for basilikum.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2471 kJ / 591 kcal
Næringsindhold pr. 100g
700 kJ / 167 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 35 % | 14,4 g |
Fedt: | 63,3 % | 12 g |
Kulhydrat: | 1,7 % | 0,7 g |
