Tomatpizza
25 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Dejlig enkel tomatpizza med tomat både i bunden og på toppen. Pizzaen kan blive ekstraordinær flot, hvis du laver den, når tomaterne er i sæson og du kan få forskellige former og farver.
Ingredienser
|
1
Pizzadej (ca. 275 g)
|
|---|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Tomatpuré
|
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
|
75 g
Mozzarellaost i tern
|
|
200 g
Tomater, gerne forskellige
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Lille rødløg
|
|
|
1 håndfuld
Rucolasalat
|
|
|
1 tsk
Jomfruolivenolie
|
|
|
Flagesalt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du en pizzasten, kan du med fordel bage pizzaen på den midt i ovnen 8-10 min. ved 275° - varmluft. En pizzasten skal opvarmes i ovnen 45-60 min. for at blive varm nok.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
702 kJ / 168 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 6,7 g |
| Kulhydrat: | 20,4 g |