Tomatsuppe med oksekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Tomatsuppe med oksekød er en nem og lækker opskrift der er hurtig at tilberede. Tomatsuppen får et godt pift af bønner i chilisauce og et skud protein fra det hakkede oksekød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 200 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 stort hakket fed hvidløg
  • 2 grønne peberfrugter i tern (ca. 250 g)
  • 1 dåse blandede bønner i chilisauce
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet ca. 1 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt hvidløg og peberfrugt og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bønner med væde, TomatSuppe, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til. Hæld suppen i en stor, varm skål og server den med fraiche og brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: