Tomatsuppe med oksekød
30 min

Tomatsuppe med oksekød

Tomatsuppe med oksekød er en nem og lækker opskrift der er hurtig at tilberede. Tomatsuppen får et godt pift af bønner i chilisauce og et skud protein fra det hakkede oksekød.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe med oksekød

Tomatsuppe med oksekød er en nem og lækker opskrift der er hurtig at tilberede. Tomatsuppen får et godt pift af bønner i chilisauce og et skud protein fra det hakkede oksekød.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 200 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 stort hakket fed hvidløg
  • 2 grønne peberfrugter i tern (ca. 250 g)
  • 1 dåse blandede bønner i chilisauce
  • 1 liter Karolines Køkken® klassisk Tomatsuppe
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet ca. 1 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt hvidløg og peberfrugt og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bønner med væde, TomatSuppe, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til. Hæld suppen i en stor, varm skål og server den med fraiche og brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 31 %
Print