Tomatsuppe med sprøde grøntsager og ostebrød

Bedømmelse

(14 vurderinger)

30 min

Sprøde, knasende grøntsager som drys og ristede ostebrød til. Der er godt med crunch i denne suppe.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g radiser i små tern
  • 4 stilke bladselleri i små tern (ca. 150 g)
  • 1 agurk i små tern (ca. 200 g)
  • 1½ dl hakkede friske dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland grøntsagsternene med dild, salt og peber og stil dem tildækket på køkkenbordet til serveringen.

Læg brødskiverne på en plade med bagepapir og smør dem med sennep. Del skiverne diagonalt til i alt 12 trekanter. Fordel tomaterne og drys med salt, ost og peber. Gratiner ostebrødene øverst i ovnen.

Skær skinkeschnitzlerne i ½ cm tynde skiver. Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Bring suppen i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Kom kød, bønner og salt i suppen og bring den atter i kog. Smag til.

Server tomatsuppen sammen med sprøde grøntsager, som drys, og lune ostebrød.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 29 %

Kilde: