Tomatsuppe med sprøde grøntsager og ostebrød
30 min

Tomatsuppe med sprøde grøntsager og ostebrød

Sprøde, knasende grøntsager som drys og ristede ostebrød til. Der er godt med crunch i denne suppe.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe med sprøde grøntsager og ostebrød

Sprøde, knasende grøntsager som drys og ristede ostebrød til. Der er godt med crunch i denne suppe.

Antal portioner
  • 150 g radiser i små tern
  • 4 stilke bladselleri i små tern
  • 1 slank agurk i små tern
  • 1½ dl hakkede friske dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bland grøntsagsternene med dild, salt og peber og stil dem tildækket på køkkenbordet til serveringen.

Læg brødskiverne på en plade med bagepapir og smør dem med sennep. Del skiverne diagonalt til i alt 12 trekanter. Fordel tomaterne og drys med salt, ost og peber. Gratiner ostebrødene øverst i ovnen.

Skær skinkeschnitzlerne i ½ cm tynde skiver. Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Bring suppen i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Kom kød, bønner og salt i suppen og bring den atter i kog. Smag til.

Server tomatsuppen sammen med sprøde grøntsager, som drys, og lune ostebrød.

Gratinering

Ca. 10 min ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %
Print