Tomatsuppe med torsk og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

En hurtig suppe med torsk og lækre sprøde grøntsager

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g torskefilet i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 125 g broccoli i mindre stykker
  • 125 g grønne asparges i mindre stykker
  • 250 g frosne ekstrafine ærter
  • 200 g fintsnittede sukkerærter
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys fisken med salt. Kom suppen i en gryde sammen med broccoli og asparges. Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt torsk, ærter, sukkerærter, peber og vand. Bring atter suppen i kog, stadig under omrøring og kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med basilikumblade.

Tip

I stedet for broccoli og asparges kan du vælge dine favorit grøntsager.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde: