Tomatsuppe med torsk og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

En hurtig suppe med torsk og lækre sprøde grøntsager

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 125 g broccoli i mindre stykker
  • 125 g grønne asparges i mindre stykker
  • 250 g frosne ekstrafine ærter
  • 200 g fintsnittede sukkerærter
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys fisken med salt. Kom suppen i en gryde sammen med broccoli og asparges. Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt torsk, ærter, sukkerærter, peber og vand. Bring atter suppen i kog, stadig under omrøring og kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med basilikumblade.

Tip

I stedet for broccoli og asparges kan du vælge dine favorit grøntsager.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: