Tomatsuppe med torsk og basilikum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En hurtig suppe med torsk og lækre sprøde grøntsager

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • 125 g broccoli i mindre stykker
  • 125 g grønne asparges i mindre stykker
  • 250 g frosne ekstrafine ærter
  • 200 g fintsnittede sukkerærter
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys fisken med salt. Kom suppen i en gryde sammen med broccoli og asparges. Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt torsk, ærter, sukkerærter, peber og vand. Bring atter suppen i kog, stadig under omrøring og kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med basilikumblade.

Tip

I stedet for broccoli og asparges kan du vælge dine favorit grøntsager.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag