Tomatsuppe og ostebrød - af en rest spaghetti og kødsauce
30 min

Tomatsuppe og ostebrød - af en rest spaghetti og kødsauce

I stedet for blot at opvarme gårsdagens rester, så brug dem til at lave denne dejlige tomatsuppe.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe og ostebrød - af en rest spaghetti og kødsauce

I stedet for blot at opvarme gårsdagens rester, så brug dem til at lave denne dejlige tomatsuppe.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Bring tomatsuppe og blomkål i kog under låg i en tykbundet gryde - rør af og til. Klip spaghettien i små stykker og kom dem i suppen sammen med ærter og forårsløg. Bring atter suppen i kog og smag evt. til med salt og peber.

Fordel imens kødsaucen på fluteskiverne og drys med kapers og ost. Gratiner ostebrødene midt i ovnen.

Kom suppen i en varm skål og server den sammen med de lune ostebrød.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %
Print