Tomatsuppe og ostebrød - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

I stedet for blot at opvarme gårsdagens rester, så brug dem til at lave denne dejlige tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring tomatsuppe og blomkål i kog under låg i en tykbundet gryde - rør af og til. Klip spaghettien i små stykker og kom dem i suppen sammen med ærter og forårsløg. Bring atter suppen i kog og smag evt. til med salt og peber.

Fordel imens kødsaucen på fluteskiverne og drys med kapers og ost. Gratiner ostebrødene midt i ovnen.

Kom suppen i en varm skål og server den sammen med de lune ostebrød.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: