Tomatsuppe og ostebrød - af en rest spaghetti og kødsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

I stedet for blot at opvarme gårsdagens rester, så brug dem til at lave denne dejlige tomatsuppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • 400 g blomkål i små buketter
  • en rest kogt spaghetti
  • 300 g frosne ekstrafine ærter
  • 5 forårsløg i tynde ringe

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring tomatsuppe og blomkål i kog under låg i en tykbundet gryde - rør af og til. Klip spaghettien i små stykker og kom dem i suppen sammen med ærter og forårsløg. Bring atter suppen i kog og smag evt. til med salt og peber.

Fordel imens kødsaucen på fluteskiverne og drys med kapers og ost. Gratiner ostebrødene midt i ovnen.

Kom suppen i en varm skål og server den sammen med de lune ostebrød.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag