Torsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauce
1 time
•
&format=webp)
Smukke fiskepakker anrettet med cremet pasta og pistacienødder.
Ingredienser
Torsk i folie
15 g
Smør
|
|
---|---|
2 liter
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
400 g
Torskefilet uden skind
|
|
25 g
Semidried tomater i strimler
|
|
1
Gulerod i strimler (ca. 75 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hvidvinssauce
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
2 tsk
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
175 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Pynt
Grofthakkede saltede pistacienødder
|
---|
Sådan gør du
Torsk i folie
Hvidvinssauce
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 6,2 g |
Fedt: | 8,1 g |
Kulhydrat: | 6,5 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
