Torsk med æggesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Nænsomt kogt fisk med hvid sauce, kogt æg og rigeligt med grønt er en rigtig klassiker på middagsbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt

Sauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede ekstrafine ærter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær torsken i 7-10 cm stykker. Bring vandet i kog i en sauterpande. Damp torskestykkerne ved svag varme og under låg i 5-10 min. Tag torskestykkerne op og drys med salt. Bring imens saucen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Hak ¼ af spinaten groft og vend det i saucen sammen med æg, sennep og peber. Smag til.

Server torsk og sauce med nykogte kartofler, dampede ærter og resten af spinaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag