Torsk med æggesauce - Opskrifter - Arla

Torsk med æggesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Nænsomt kogt fisk med hvid sauce, kogt æg og rigeligt med grønt er en rigtig klassiker på middagsbordet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt

Sauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede ekstrafine ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær torsken i 7-10 cm stykker. Bring vandet i kog i en sauterpande. Damp torskestykkerne ved svag varme og under låg i 5-10 min. Tag torskestykkerne op og drys med salt. Bring imens saucen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Hak ¼ af spinaten groft og vend det i saucen sammen med æg, sennep og peber. Smag til.

Server torsk og sauce med nykogte kartofler, dampede ærter og resten af spinaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: