Torsk med æggesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Nænsomt kogt fisk med hvid sauce, kogt æg og rigeligt med grønt er en rigtig klassiker på middagsbordet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt

Sauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede ekstrafine ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær torsken i 7-10 cm stykker. Bring vandet i kog i en sauterpande. Damp torskestykkerne ved svag varme og under låg i 5-10 min. Tag torskestykkerne op og drys med salt. Bring imens saucen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Hak ¼ af spinaten groft og vend det i saucen sammen med æg, sennep og peber. Smag til.

Server torsk og sauce med nykogte kartofler, dampede ærter og resten af spinaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde: