Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler uhm.........! Du kan også bruge laks eller rødspætte.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¼ kg skrabede eller skrubbede kartofler
  • ½ spsk groft salt
  • 1 liter vand

Torskepakker

  • 600 g renset torskefilet uden skind
  • 4 porrer i tynde ringe (ca. 300 g)
  • 3 gulerødder i tændstiktynde stave (ca. 200 g)
  • ½ fennikel i kvarte tynde skiver (ca. 100 g)
  • 4 tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g Arla Kærgården® Italienske urter

Pynt

  • top af fennikel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring kartoflerne i kog i en gryde med vand og salt. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til de er møre.

Torskepakker

Skær torskefileten i 4 stykker. Klip 4 stykker bagepapir (a ca. 35 x 42 cm). Læg fiskestykket midt på bagepapiret og fordel porrer, gulerødder og fennikel over fisken. Afslut med citronsaft, salt og peber. Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider sammen ned mod fisken. Sno hver ende og bøj dem op så pakken lukkes. Bag torskepakkerne midt i ovnen.

Åben hver fiskepakke og fordel kryddersmørret herover så det smelter ned over fisk og grøntsager. Server straks sammen med nykogte kartofler. Pynt med fennikeltop.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.

Tip

Du kan også lave fiskepakkerne i alufolie og komme dem på grillen.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag