Torskerognssalat
15 min
•
Torskerognssalat smager skønt og er et sikkert hit på frokostbordet. Server torskerognssalaten med ristet rugbrød og lidt forskelligt grønt. Torskerognssalat er også lækkert i madpakken - kom fx torskerognssalaten i en grovbolle, pitabrød eller bagel. Når frisk torskerogn er i sæson i det tidlige forår, er denne torskerognssalat ekstra lækker - men salaten kan sagtens laves med torskerogn fra dåse resten af året. Velbekomme.
Ingredienser
Torskerognssalat
|
1 dåse
Torskerogn (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
|
2 spsk
Finthakket purløg
|
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Finthakket purløg
|
|---|
Tilbehør
|
200 g
Ristet groft rugbrød
|
|
|---|---|
|
300 g
Grøntsager, fx gulerødder, agurk og bladselleri i stænger
|
Sådan gør du
Torskerognssalat
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
426 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,9 g |
| Protein: | 5,2 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 13,1 g |
Relateret video
Torskerognssalat
Se hvordan du nemt laver en torskerognssalat, der smager skønt og er et sikkert hit på frokostbordet.