Tortillalasagne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

45 min

Tortillalasagne er en opskrift på en anderledes version af lasagnen - den har et mexikansk twist. Tortillas bruges som lag mellem det krydrede hakkede oksekød, mens stærk tomat salsa giver et stærkt pift!

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 stort hakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 600 g hot tomatsalsa
  • 4 grønne peberfrugter i tern (ca. 425 g)
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 600 g grøn salat
  • 100 g syltet grøn chilipeber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og oksekød i ca. 5 min. Tilsæt tomatsalsa, peberfrugt, salt og peber - og kog retten i ca. 5 min. Smag til. Fordel lagvis mornaysauce, tortillas og kødsauce i 2 smurte tærteforme (a ca. 24 cm). Slut med mornaysauce. Fordel tomatskiverne på de 2 lasagner og drys ost over. Bag lasagnerne midt i ovnen.

Anret tortillalasagne med grøn salat og syltet chili.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: