Tortillalasagne
45 min

Tortillalasagne

Tortillalasagne er en opskrift på en anderledes version af lasagnen - den har et mexikansk twist. Tortillas bruges som lag mellem det krydrede hakkede oksekød, mens stærk tomat salsa giver et stærkt pift!
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortillalasagne

Tortillalasagne er en opskrift på en anderledes version af lasagnen - den har et mexikansk twist. Tortillas bruges som lag mellem det krydrede hakkede oksekød, mens stærk tomat salsa giver et stærkt pift!

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 1 stort hakket zittauerløg
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 600 g hot tomatsalsa
  • 4 grønne peberfrugter i tern
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 450 g grøn salat
  • 75 g syltet grøn chilipeber

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, hvidløg og oksekød i ca. 5 min. Tilsæt tomatsalsa, peberfrugt, salt og peber - og kog retten i ca. 5 min. Smag til. Fordel lagvis mornaysauce, tortillas og kødsauce i 2 smurte tærteforme (a ca. 24 cm). Slut med mornaysauce. Fordel tomatskiverne på de 2 lasagner og drys ost over. Bag lasagnerne midt i ovnen.

Ved serveringen

Anret tortillalasagne med grøn salat og syltet chili.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 43 %
Print