Tortillawraps med flanksteak og hvidløgsdressing
30 min
•
En fylding dressing med hvidløg, som både bruges til fyld i pandekagerne og som dip.
Ingredienser
Hvidløgsdressing
|
300 g
Kolde, kogte kartofler
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Fraiche
|
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Flanksteak
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Små tortillaer
|
|---|
|
100 g
Romainesalat i lange, tynde strimler
|
|
|---|---|
|
1
Grøn squash i lange, tynde stave (ca. 200 g)
|
|
|
6
Gulerødder i lange, tynde stave (ca. 400 g)
|
Sådan gør du
Hvidløgsdressing
Flanksteak
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Luning af pandekagerne kan evt. udelades.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
407 kJ / 97 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 10,3 g |
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.