Italiensk inspireret tomatsuppe med pasta og parmesan - Opskrifter - Arla

Italiensk inspireret tomatsuppe med pasta og parmesan

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

30 min

Toscansk tomatsuppe med ekstra meget smag af Italien med olivenolie og parmesan.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx skruer
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 røde peberfrugter i lange strimler (ca. 375 g)
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 store fed hvidløg i skiver
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g fintrevet parmesanost

Pynt

  • kviste af bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt pastaen og kog den ved jævn varme i 10-11 min., til pastaen er mør uden at være blød - rør af og til. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Bring suppen i kog i pastagryden. Hæld suppen i en kande lige inden serveringen.

Lad imens olien blive varme i en sauterpande. Svits peberfrugter, løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt persille, salt, peber og den friskkogte pasta. Vend godt rundt og smag til.

Server pasta med grøntsager i varme dybe tallerkener sammen med tomatsuppe og fintrevet ost.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: