Tomatsuppe med pasta, pastinak og oksekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

En dejlig mættende suppe med en frisk smag af hvidløg, koriander og citron.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ¼ liter vand
  • 100 g tørret pasta, fx små suppehorn
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 2 tsk knuste korianderfrø
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 3 groftrevne pastinakker (ca. 400 g)

Pynt

  • top af pastinak eller andet grønt

Tilbehør

  • 200 g tynde skiver ristet groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en stor, tykbundet gryde. Brun kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt tomatsuppe, vand, pasta, hvidløg, koriander, citronskal og salt. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. eller til pastaen er mør - rør af og til. Kom pastinakker i suppen, varm den godt igennem og smag til.

Server den varme suppe sammen med tynde skiver ristet flute.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: