Tomatsuppe med pasta, pastinak og oksekød
30 min

Tomatsuppe med pasta, pastinak og oksekød

En dejlig mættende suppe med en frisk smag af hvidløg, koriander og citron.
Bedømmelse (31 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe med pasta, pastinak og oksekød

En dejlig mættende suppe med en frisk smag af hvidløg, koriander og citron.

Antal portioner
  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter Karolines Køkken® rustik Tomatsuppe
  • ¼ liter vand
  • 100 g tørret pasta, fx små suppehorn
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 2 tsk knuste korianderfrø
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 3 groftrevne pastinakker

Pynt

  • top af pastinakker eller andet grønt

Tilbehør

  • 200 g tynde skiver ristet groft flute

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en stor, tykbundet gryde. Brun kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt tomatsuppe, vand, pasta, hvidløg, koriander, citronskal og salt. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. eller til pastaen er mør - rør af og til. Kom pastinakker i suppen, varm den godt igennem og smag til.

Server den varme suppe sammen med tynde skiver ristet flute.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 27 %
Print