Tomatsuppe med pasta, pastinak og oksekød

Bedømmelse

(35 vurderinger)

30 min

En dejlig mættende suppe med en frisk smag af hvidløg, koriander og citron.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 tsk rapsolie
  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • ¼ liter vand
  • 100 g tørret pasta, fx små suppehorn
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 2 tsk knuste korianderfrø
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 3 groftrevne pastinakker (ca. 400 g)

Pynt

  • top af pastinakker eller andet grønt

Tilbehør

  • 200 g tynde skiver ristet groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en stor, tykbundet gryde. Brun kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt tomatsuppe, vand, pasta, hvidløg, koriander, citronskal og salt. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. eller til pastaen er mør - rør af og til. Kom pastinakker i suppen, varm den godt igennem og smag til.

Server den varme suppe sammen med tynde skiver ristet flute.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: