Tomatsuppe med urtecroutoner og nøddegremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Hakkede nødder med lime og hvid ost udgør en frisk topping til den italiensk inspirerede tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Urtecroutoner

  • 150 g grovbrød i små tern
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx kruspersille, basilikum eller estragon
  • 2 spsk olivenolie

Nøddegremolata

Sådan gør du

Sådan gør du

Urtecroutoner

Vend brødet sammen med krydderurter og olie. Kom det på en plade med bagepapir og rist brødet midt i ovnen.

Nøddegremolata

Bland persille, peanuts og limeskal sammen med osteternene.

Kom suppe og tomattern i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring og server den sammen med brød og nøddegremolata.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 51 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: