Tomatsuppe med urtecroutoner og nøddegremolata
30 min

Tomatsuppe med urtecroutoner og nøddegremolata

Hakkede nødder med lime og hvid ost udgør en frisk topping til den italiensk inspirerede tomatsuppe.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe med urtecroutoner og nøddegremolata

Hakkede nødder med lime og hvid ost udgør en frisk topping til den italiensk inspirerede tomatsuppe.

Antal portioner

Urtecroutoner

  • 150 g grovbrød i små tern
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx kruspersille, basilikum eller estragon
  • 2 spsk olivenolie

Nøddegremolata

Fremgangsmåde:

Urtecroutoner

Vend brødet sammen med krydderurter og olie. Kom det på en plade med bagepapir og rist brødet midt i ovnen.

Nøddegremolata

Bland persille, peanuts og limeskal sammen med osteternene.

Kom suppen i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring og server den sammen med brød og nøddegremolata.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 51 %
Print