Tomatsuppe med urtecroutoner og nøddegremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Hakkede nødder med lime og hvid ost udgør en frisk topping til den italiensk inspirerede tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Urtecroutoner

  • 150 g grovbrød i små tern
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx kruspersille, basilikum eller estragon
  • 2 spsk olivenolie

Nøddegremolata

Sådan gør du

Sådan gør du

Urtecroutoner

Vend brødet sammen med krydderurter og olie. Kom det på en plade med bagepapir og rist brødet midt i ovnen.

Nøddegremolata

Bland persille, peanuts og limeskal sammen med osteternene.

Kom suppe og tomattern i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring og server den sammen med brød og nøddegremolata.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: