Tomatsuppe med urtecroutoner og nøddegremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Hakkede nødder med lime og hvid ost udgør en frisk topping til den italiensk inspirerede tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Urtecroutoner

  • 150 g grovbrød i små tern
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx kruspersille, basilikum eller estragon
  • 2 spsk olivenolie

Nøddegremolata

Sådan gør du

Sådan gør du

Urtecroutoner

Vend brødet sammen med krydderurter og olie. Kom det på en plade med bagepapir og rist brødet midt i ovnen.

Nøddegremolata

Bland persille, peanuts og limeskal sammen med osteternene.

Kom suppe og tomattern i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring og server den sammen med brød og nøddegremolata.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: