Tostadas
Her får du opskriften på nemme og lækre tostadas, som smager helt fantastisk. Mexicansk tostada er en sprød og åben tortilla pandekage, som serveres med en masse skønt fyld - ligesom en taco. Tostadas laves ved at bage tortilla pandekagerne sprøde i ovnen. De sprøde pandekager serveres med en lækker avocadocreme, krydret bønnefyld, salat og salatost. Denne opskrift er med vegetarisk fyld, men du kan bruge lige det fyld, du bedst kan lide - tostadas smager fx også skønt med kylling eller svinekød.
Ingredienser
Tostadas
8
Små tortillaer
|
|
---|---|
1 spsk
Olie
|
|
½ tsk
Salt
|
Bønnefyld
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 dåse
Sorte bønner (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Topping
2
Avocadoer
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Fintsnittet romainesalat
|
|
2 spsk
Creme fraiche eller smuldret salatost
|
|
Evt. grofthakkede korianderblade
|
Sådan gør du
Tostadas
Bønnefyld
Anretning
Du kan bruge andre slags bønner i lage, fx bønnemix eller kidney- eller sortøjebønner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7436 kJ / 1777 kcal
Næringsindhold pr. 100g
564 kJ / 135 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,2 g |
Protein: | 14,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 40 % | 13,3 g |
Fedt: | 45,6 % | 7 g |
Tostadas laves ved at bage tortilla pandekagerne sprøde i ovnen. De sprøde pandekager serveres med en lækker avocadocreme, krydret bønnefyld, salat og salatost.