Tynde brødstænger med sesamfrø
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
De sprøde stænger er lækkert tilbehør til fx supper, salater eller ost. De kan også nydes som en lille snack til drinken.
Ingredienser
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4 dl
Mælk
|
|
|
50 g
Gær
|
|
|
100 g
Hytteost
|
|
|
60 g
Sesamfrø (ca. 1 dl)
|
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Sigtemel (ca. 6 dl)
|
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
Pensling
|
1
Sammenpisket æg
|
|---|
Pynt
|
Sesamfrø
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brødstængerne kan tilsættes 1 lille knust fed hvidløg og 1 dl hakket, frisk persille.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
963 kJ / 230 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 7,9 g |
| Fedt: | 5,9 g |
| Kulhydrat: | 35,9 g |