Tyrkisk gulerodssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Hertil frisk og cremet hvidløgssauce. Serveres som tilbehør til lun ret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g gulerødder
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt

Hvidløgssauce

  • 1 dl hakket bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl gulerødderne og skær dem i stave - på størrelse med en lillefinger. Kog gulerødderne i det saltede vand ca. 5 min., til de er møre, men stadigvæk sprøde. Lad dem dryppe af.

Hvidløgssauce

Rør yoghurten sammen med olie, salt, peber og hvidløg. Stil saucen koldt.

Kom gulerødderne på et serveringsfad og hæld den kolde hvidløgssauce over de varme gulerødder. Pynt med persille og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag