Tyrkisk gulerodssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Hertil frisk og cremet hvidløgssauce. Serveres som tilbehør til lun ret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g gulerødder
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt

Hvidløgssauce

  • 1 dl hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl gulerødderne og skær dem i stave - på størrelse med en lillefinger. Kog gulerødderne i det saltede vand ca. 5 min., til de er møre, men stadigvæk sprøde. Lad dem dryppe af.

Hvidløgssauce

Rør yoghurten sammen med olie, salt, peber og hvidløg. Stil saucen koldt.

Kom gulerødderne på et serveringsfad og hæld den kolde hvidløgssauce over de varme gulerødder. Pynt med persille og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: