Tyrkiske brød med bøf, ost og salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 bøffer af oksefilet (ca. 200 g)
  • ½ tsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk groft salt
  • 2 arabiske fladbrød
  • 400 g cocktailtomater i små tern
  • 1 grøn peberfrugt i små tern
  • 2 rødløg i tynde ringe
  • 3 spsk hakket bredbladet persille
  • 1½ spsk hakkede friske mynteblade
  • 150 g Høng® Klosterkrone

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Pensl bøfferne med olie og grill dem ca. 2 min. på hver side. Drys med peber og halvdelen af saltet.

Skær imens brødene midt over og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødene midt i ovnen. Bland tomater, peberfrugt, løg og krydderurter og fordel salaten på de ristede brød. Stik ost i skiver ned i grøntsagerne og gratiner brødene midt i ovnen.

Skær bøfferne i skiver, fordel dem på salaten og drys med resten af saltet. Server straks.

Ristning

Ca. 2 min. ved 225°.

Gratinering

Ca. 3 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 44 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: