Tyrkiske brød med bøf, ost og salat
30 min

Tyrkiske brød med bøf, ost og salat

Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tyrkiske brød med bøf, ost og salat

Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!

Antal portioner
  • 2 bøffer af oksefileter (ca. 100 g)
  • ½ tsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk groft salt
  • 2 arabiske fladbrød
  • 400 g cocktailtomater i små tern
  • 1 grøn peberfrugt i små tern
  • 2 rødløg i tynde ringe
  • 3 spsk hakket bredbladet persille
  • 1½ spsk hakkede friske mynteblade
  • 150 g Høng® Klosterkrone

Fremgangsmåde:

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Pensl bøfferne med olie og grill dem ca. 2 min. på hver side. Drys med peber og halvdelen af saltet.

Skær imens brødene midt over og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødene midt i ovnen. Bland tomater, peberfrugt, løg og krydderurter og fordel salaten på de ristede brød. Stik ost i skiver ned i grøntsagerne og gratiner brødene midt i ovnen.

Skær bøfferne i skiver, fordel dem på salaten og drys med resten af saltet. Server straks.

Ristning

Ca. 2 min. ved 225°.

Gratinering

Ca. 3 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 44 %
Print