Tyrkiske brød med bøf, ost og salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 bøffer af oksefilet (ca. 200 g)
  • ½ tsk olivenolie
  • friskkværnet peber
  • ½ tsk groft salt
  • 2 arabiske fladbrød
  • 400 g cocktailtomater i små tern
  • 1 grøn peberfrugt i små tern
  • 2 rødløg i tynde ringe
  • 3 spsk hakket bredbladet persille
  • 1½ spsk hakkede friske mynteblade
  • 150 g Høng® Klosterkrone

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Pensl bøfferne med olie og grill dem ca. 2 min. på hver side. Drys med peber og halvdelen af saltet.

Skær imens brødene midt over og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødene midt i ovnen. Bland tomater, peberfrugt, løg og krydderurter og fordel salaten på de ristede brød. Stik ost i skiver ned i grøntsagerne og gratiner brødene midt i ovnen.

Skær bøfferne i skiver, fordel dem på salaten og drys med resten af saltet. Server straks.

Ristning

Ca. 2 min. ved 225°.

Gratinering

Ca. 3 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: