Urtepakket svinemørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Kød med en skov af krydderurter, som giver kødet en rigtig dejlig smag. Er også velegnet til grill eller grillpande.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grøn honningsauce

  • 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 15 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 12 friske rosmarinkviste og timiankviste

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede eller bagte gulerødder
  • 200 g skyllet grøn salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøn honningsauce

Vend fraichen sammen med honning, de meget finthakkede krydderurter, citronskal og salt. Stil saucen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Del mørbraden i 4 stykker. Skær et snit på langs i hvert stykke. Pensl med halvdelen af fedtstoffet, drys med salt og peber. Fordel hvidløg og krydderurter i kødstykkerne og luk dem sammen med kødnåle. Lad resten af fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun kødet ved kraftig varme i ca. 1 min. på hver side. Steg det færdigt ved jævn varme i ca. 6 min. - vend af og til. Stil kødet tildækket indtil servering. Server sammen med grøn honningsauce, kartofler, gulerødder og salat.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag