Urtepakket svinemørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Kød med en skov af krydderurter, som giver kødet en rigtig dejlig smag. Er også velegnet til grill eller grillpande.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Grøn honningsauce

  • 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 15 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 12 friske rosmarinkviste og timiankviste

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede eller bagte gulerødder
  • 200 g skyllet grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøn honningsauce

Vend fraichen sammen med honning, de meget finthakkede krydderurter, citronskal og salt. Stil saucen tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Del mørbraden i 4 stykker. Skær et snit på langs i hvert stykke. Pensl med halvdelen af fedtstoffet, drys med salt og peber. Fordel hvidløg og krydderurter i kødstykkerne og luk dem sammen med kødnåle. Lad resten af fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun kødet ved kraftig varme i ca. 1 min. på hver side. Steg det færdigt ved jævn varme i ca. 6 min. - vend af og til. Stil kødet tildækket indtil servering. Server sammen med grøn honningsauce, kartofler, gulerødder og salat.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag