Vaffelskål med chokoladeis, små marengs og friske hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Bag marengsene i forvejen og du har en nem og hurtig dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Små marengstoppe

  • 1¼ æggehvide (ca. 3 spsk)
  • 2 spsk sukker (ca. 25 g)
  • et par dråber rød frugtfarve, fx slikfarve
  • 450 g chokoladeis
  • 6 vaffelskåle med chokolade (ca. 125 g)
  • 125 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Små marengstoppe

Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt af gangen. Sæt en stjernetylle i en sprøjtepose og hæld nogle dråber frugtfarve ned ad indersiden af posen. Fyld marengs i og sprøjt små toppe ud på en plade med bagepapir. Bag marengsene. Løft bagepapiret over på en rist og lad dem afkøle.

Kugl chokoladeisen op og fordel den i vaffelskålene. Top op med marengs og hindbær og server.

Bagetid

Ca. 1 time ved 100° - varmluft.

Tips

De små marengs kan fryses.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: