Vaniljeis med bagte blommer og knas

Vaniljeis med bagte blommer og knas

60+ min Dessert

Vaniljeis er et hit hele året og hos de fleste i alle aldre. Her har vi valgt et tilbehør, der matcher efteråret, hvor blommerne står i kø og smager herligt til den hjemmelavede vaniljeis. Boghvedekrokant er en velkommen og lækker fornyelse som det sprøde drys til vaniljeis.

Velbekomme!
Tip

Isen kan også laves i én stor form. Hæld iscremen i en form (ca. 1 liter) og stil den tildækket i fryseren. Rør i isen 4-5 gange under indfrysningen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12666 kJ / 3027 kcal

Næringsindhold pr. 100g

992 kJ / 237 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 4,3 % 2,5 g
Kulhydrat: 35,3 % 20,6 g
Fedt: 60,4 % 16,2 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser