Isen kan også laves i én stor form. Hæld iscremen i en form (ca. 1 liter) og stil den tildækket i fryseren. Rør i isen 4-5 gange under indfrysningen.
12658 kJ / 3025 kcal
987 kJ / 236 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 3,9 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 36 % | 20,9 g |
Fedt: | 60,1 % | 16 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
½ liter | |
Æggeblommer
|
3 |
Sukker (ca. ¾ dl)
|
60 g |
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 |
Æblejuice
|
2 dl |
---|---|
Sukker
|
3 spsk |
Blommer, skåret i halve
|
300 g |
Sukker
|
3 spsk |
---|---|
Hel boghvede
|
100 g |