Vaniljekvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark sammen med mælk, flormelis og vaniljesukker. Stil vaniljekvarken tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tip

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 810 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 8 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Umiddelbart vil en hvid dessertvin på muscat/moscato-druen fungere bedst, når dette tilbehør er på bordet. Prøv en moscato d'asti Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan

Andre gode forslag