Vaniljekvark
15 min

Vaniljekvark

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vaniljekvark

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rør kvark sammen med mælk, flormelis og vaniljesukker. Stil vaniljekvarken tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tip

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 810 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 8 %
Print

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Umiddelbart vil en hvid dessertvin på muscat/moscato-druen fungere bedst, når dette tilbehør er på bordet. Prøv en moscato d'asti Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan