Vaniljekvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark sammen med mælk, flormelis og vaniljesukker. Stil vaniljekvarken tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tip

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 810 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 8 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Umiddelbart vil en hvid dessertvin på muscat/moscato-druen fungere bedst, når dette tilbehør er på bordet. Prøv en moscato d'asti Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan