Vaniljekvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark sammen med mælk, flormelis og vaniljesukker. Stil vaniljekvarken tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tip

Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 810 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 8 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Umiddelbart vil en hvid dessertvin på muscat/moscato-druen fungere bedst, når dette tilbehør er på bordet. Prøv en moscato d'asti Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan