Hvis du ikke har en firkantet form, kan du bruge en rund springform (ca. 26 cm i diameter).
24357 kJ / 5821 kcal
866 kJ / 207 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 8,4 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 22,3 g |
Fedt: | 47,8 % | 11,2 g |
Her er en opskrift på en anden type flagkage.
Grundlovsdagskagen over dem alle... En kage pyntet som det danske flag passer perfekt til grundlovsdag, fødselsdage og flagdage. Denne grundlovsdagskage består af en lækker sprød kiksebund, blød vaniljefromage og så er kagen toppet med forskellige lækre røde bær.
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
100 g
Knuste saltkiks, fx TUC kiks
|
7 blade
Husblas
|
|
---|---|
2
Vaniljestænger
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
4 dl
Creme fraiche
|
|
4 dl
Kvark
|
Smeltet smør til pensling
|
|
---|---|
Lagkageplast (ca. 8 cm bred)
|
|
750 g
Blandede bær, fx hindbær, jordbær og ribs
|